Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Nina Miščíová
26. marca 2024, 13:50
Čas čítania 0:33

Opitý muž v Žiline pýtal od matky jej 12-ročnú dcéru. Povedal, že odíde preč, až keď si ju vezme

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa odohral na žilinskom sídlisku Vlčince.

V nedeľu 24. marca 2024 išla Andrea so svojou 12-ročnou dcérou po balík. Počas toho, ako stáli pri výdajnom boxe, k nim prišiel starší opitý muž z vedľajšieho pohostinstva, ktorý začal matku s dcérou obťažovať, píše zilinak.sk.

„Začal pri mne k mojej dcére naťahovať ruky a hovoriť, aby išla s ním. Tak som si ju dala za seba a vravím mu, nech okamžite vypadne, lebo zavolám políciu. On sa zasmial a stále dcére hovoril, že poď, poď...“ opísala hrozivý zážitok pani Andrea.

Podľa opisu ženy mal muž tmavé vlasy, tmavé oblečenie a meral takmer dva metre. Keď opitý pán ignoroval výzvy ženy, rozhodla sa na neho zvýšiť hlas. Následne síce ustúpil, no zopakoval, že odíde, len ak pôjde dievčatko s ním. Matka preto vytočila tiesňovú linku a upozornila ho, že volá políciu, na čo muž konečne odišiel. Incident následne nahlásila na polícii.

Žilina
Zdroj: Google Maps
Domov
Zdieľať
Diskusia