Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
28. marca 2024, 18:49
Čas čítania 0:30

Slovenská sporiteľňa ruší prémiové účty mnohým zákazníkom. Od júla úplne zaniknú

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovenská sporiteľňa oznámila rázne zmeny.

Slovenská sporiteľňa od 1. januára tohto roka ukončila predaj Space X účtu. Klienti ho aj naďalej mohli využívať po splnení podmienok so 100 % zľavou. Od 30. apríla bude zľava len 50 % a od 1. júla tento produkt úplne zanikne, informuje Finsider.sk.

Pokiaľ si klienti nevyberú do konca júna z ponuky účtov, tak sa im prémiový zmení na nižší typ účtu Space. Zákazníci, ktorí nechcú za Space X účet platiť, si ho môžu zmeniť na štandardný Space. Nastavenie kariet, heslo do internetbankingu či číslo účtu zostane aj napriek zmene rovnaké.

Ak zákazník bude chcieť využívať služby, ako napríklad platinová karta či výbery z bankomatov iných bánk, tak si od 1. júla priplatí. Banka klientom namiesto prémiového účtu ponúkne nový balík Premium. Informácie o jeho cene a obsahu Slovenská sporiteľňa ešte nezverejnila. 

Slovenská sporiteľňa.
Slovenská sporiteľňa. Zdroj: Google Mapy
Domov
Zdieľať
Diskusia