Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
29. marca 2024, 15:38
Čas čítania 0:26

Zlodej ukradol z rodinného domu šperky v hodnote 27 500 eur. Páchateľ je stále neznámy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa stal v obci Štrba.

Polícia vyšetruje krádež peňazí a šperkov v jednom z rodinných domov v obci Štrba v okrese Poprad. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že celková škoda bola predbežne vyčíslená na viac ako 27 500 eur.


„Neznámy páchateľ v období od novembra 2023 do utorka (26. 3.) neoprávnene vošiel do domu, v jednej z izieb našiel trezor, z ktorého ukradol finančnú hotovosť. Z ďalších izieb si odniesol rôzne šperky – náušnice, retiazky s príveskami i prstene, ako aj iné cenné veci,“ priblížila hovorkyňa.


Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade vedie v tejto veci trestné stíhanie pre zločin krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovania domovej slobody.

ZLATO, ŠPERKY
Zdroj: Pexels/Ron Lach
Domov
Zdieľať
Diskusia