Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
30. marca 2024, 13:56
Čas čítania 0:23

Pellegrini odmieta Korčokove obvinenia spojené s hackerskými útokmi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Korčok podľa hovorkyne skúša rovnaký scenár ako Progresívne Slovensko.

Kandidát na prezidenta Peter Pellegrini odmieta výroky svojho súpera v druhom kole prezidentských volieb Ivana Korčoka, v ktorých spája „údajné útoky na svoje stránky“ s Pellegriniho kampaňou, informovala o tom hovorkyňa kandidáta Patrícia Medveď Macíková.


Korčok podľa hovorkyne skúša rovnaký scenár ako niekoľko dní pred uplynulými parlamentnými voľbami Progresívne Slovensko, keď informovalo o útoku hackerov. „Nikdy sme sa nedozvedeli, ako to bolo v skutočnosti, pretože to progresívcom v kampani zjavne nepomohlo, a tak celý ‚útok‘ išiel po voľbách dostratena,“ uviedla.

30. marca 2024, 11:19 Čas čítania 0:37 Web Ivana Korčoka čelí hackerským útokom. Sú za tým Pellegriniho ľudia, tvrdí Web Ivana Korčoka čelí hackerským útokom. Sú za tým Pellegriniho ľudia, tvrdí

Korčok v sobotu informoval, že jeho stránka čelí hackerským útokom. Zároveň upozornil na falošnú stránku s jeho menom.

Peter Pellegrini.
Peter Pellegrini. Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia