Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová TASR
30. marca 2024, 11:19
Čas čítania 0:37

Web Ivana Korčoka čelí hackerským útokom. Sú za tým Pellegriniho ľudia, tvrdí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Korčokova skutočná stránka je v sobotu pre hackerské útoky nedostupná.

Kandidát na prezidenta Ivan Korčok upozorňuje na falošný web s jeho menom a avizuje podanie trestného oznámenia. Jeho reálna webová stránka zároveň čelí hackerským útokom, informovali o tom z Korčokovho tímu.


„Do konca kampane zostáva ešte týždeň a pravdepodobnosť, že podobné pokusy sa budú množiť, je vysoká. Dajte, prosím, na svoj zdravý úsudok a nenechajte sa týmito trápnymi pokusmi ovplyvniť,“ uviedol Korčok v súvislosti s falošným webom.
Zároveň oznámil, že jeho skutočná stránka je v sobotu pre hackerské útoky nedostupná.

„Dokonca si platili reklamu, aby sa pri hľadaní mena táto stránka ukázala ako prvá,“ povedal vo facebookovom videu Korčok v súvislosti s falošným webom.

„Pred druhým kolom volieb nemusí byť človek úplný Sherlock, aby vedel, odkiaľ fúka vietor. Podľa odborníkov a metadát tú falošnú stránku urobili presne tí istí ľudia, ktorí robia kampaň Petra Pellegriniho. Pán Pellegrini, rozumiem, že asi veci nejdú úplne podľa plánu, ale nejaké hranice by sme predsa len mohli rešpektovať,“ dodal Korčok. 

30. marca 2024, 9:29 Čas čítania 1:00 Podvodný web imituje stránku Ivana Korčoka. Objavujú sa na nej aj správy odkazujúce na Pellegriniho Podvodný web imituje stránku Ivana Korčoka. Objavujú sa na nej aj správy odkazujúce na Pellegriniho
Domov
Zdieľať
Diskusia