Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
2. apríla 2024, 17:19
Čas čítania 0:33

Mliekareň Rajo mení názov. Spoločnosť informovala zákazníkov o plánovaných krokoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Spoločnosť Rajo sa po novom mení na Meggle Slovakia.

Bratislavská mliekareň Rajo mení názov na Meggle Slovakia, výrobky pod značkou Rajo však pokračujú. Informovala o tom spoločnosť.


Materská spoločnosť Meggle AG pristupuje k formálnej zmene mena a zjednocuje názov svojej dcérskej spoločnosti na Slovensku s ostatnými spoločnosťami v rámci skupiny Meggle. Zmena názvu spoločnosti nemá žiadny vplyv na vlastnícku štruktúru, výrobný areál ani na približne 400 zamestnancov slovenskej mliekarne a značku Rajo. Výrobky pre slovenský trh sa budú naďalej vyrábať v bratislavskom závode pod značkou Rajo.


V súčasnosti spoločnosť Megle pôsobí v približne 20 krajinách, zamestnáva viac ako 2 500 ľudí a svoje produkty predáva vo viac ako 100 krajinách sveta.


„Značka Rajo predstavuje pre zákazníkov na Slovensku maximálny pôžitok a vynikajúcu kvalitu produktov. Preto ju naďalej zachovávame ako názov produktu, organizačne však chceme našich kolegov na Slovensku priblížiť ku skupine Meggle,“ dodal Matthias Oettel, generálny riaditeľ skupiny Meggle.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Flickr/Sharon Hahn Darlin
Späť
Zdieľať
Diskusia