Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. apríla 2024 o 20:12
Čas čítania 0:28

Vodička na východe Slovenska omylom dvakrát zrazila 85-ročnú dôchodkyňu. Zabudla použiť ručnú brzdu a po nehode jej prešla po nohe

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípadom sa už zaoberá polícia.

V Starej Ľubovni 62-ročná vodička dvakrát zrazila staršiu 85-ročnú chodkyňu. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že nehoda sa stala ešte minulý týždeň v stredu 27. marca podvečer na Okružnej ulici.

„Vodička na priechode pre chodcov nedala prednosť 85-ročnej chodkyni prechádzajúcej cez vozovku a narazila do nej,“ uviedla hovorkyňa. Staršia žena po náraze spadla na zem.

Vodička z auta okamžite vystúpila, avšak nezabezpečila vozidlo proti pohybu a to pokračovalo v jazde, pričom kolesom prešlo zrazenej chodkyni po nohe. Ligdayová dodala, že 85-ročná žena utrpela ťažký úraz, ktorý si vyžiada liečenie.

„Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Starej Ľubovni, ktorý začal voči 62-ročnej vodičke trestné stíhanie pre trestný činu blíženia na zdraví,“ uzavrela hovorkyňa.

polícia
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Prešovský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia