Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
7. apríla 2024, 14:45
Čas čítania 0:52

Saková sa vyjadrila k vyretušovanej ukrajinskej vlajke. Zastala sa aj Šutaja Eštoka, ktorý diskutoval s Bombicom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Denisa Saková tvrdí, že aj ona je matka a nechce posielať mužov a synov do vojny.

Ministerka hospodárstva Denisa Saková v relácii Na telo zareagovala na vyretušovanú fotku ukrajinského vojaka, ktorú strana Hlas-SD zdieľala na sociálnych sieťach deň pred voľbami. Saková tvrdí, že ide len o autentický záber a nejde o žiaden podvod.

„Som matka syna a chcem mier, tak ako všetky matky na Ukrajine nechcem, aby môj syn išiel do vojny. Tak vnímam tento obrázok,“ povedala Saková.

Saková povedala, že jediný dôvod, prečo vyretušovali ukrajinskú vlajku z uniformy, je ten, že nenašli fotografiu so slovenským vojakom. „Nemali sme slovenského vojaka, ktorý by mal taký autentický záber s nejakou paňou priamo z vojny,“ dodala.

Šutaj Eštok by vraj nebol šiel do diskusie, keby bol vedel, že tam je aj Bombic

Saková sa v relácii vyjadrila aj k diskusnej relácii, na ktorej sa zúčastnil aj minister vnútra Matúš Šutaj Eštok a Daniel Bombic. Povedala, že keby o tom Šutaj Eštok bol vedel, tak by do diskusie nebol šiel. „Povedal, že by to prehodnotil, že by tam nešiel, keby to vedel,“ vysvetlila Saková. Jej oponent Michal Šimečka povedal, že neverí tomu, že Šutaj Eštok nevedel, s kým bude v relácii diskutovať.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Daniel Bombic, ktorý vystupuje pod prezývkou Danny Kollár, je medzinárodne hľadanou osobou. Denník SME pred pár dňami zverejnil videá, na ktorých Bombic hajluje, kričí nemecké nacistické heslá alebo nemecké výrazy o „jednej rase a jednom národe“.

na telo
Zdroj: TV Markíza/reprofoto
Domov
Zdieľať
Diskusia