Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
5. apríla 2024, 17:20
Čas čítania 0:40

Hajluje, kričí nacistické heslá a obnažuje sa. Zverejnili videá, na ktorých Daniel Bombic alias Danny Kollár obdivuje hákové kríže

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

S extrémistom Bombicom diskutoval v jeho relácii aj minister vnútra Matúš Šutaj Eštok z Hlasu, ktorý má pod sebou políciu.

Denník SME zverejnil zábery medzinárodne hľadaného extrémistu Daniela Bombica, ktorý vystupuje pod menom Danny Kollár. Na zverejnených záberoch hajluje, obnažuje sa na ulici a dehonestuje LGBT vlajku.

Jedno z mnohých videí napríklad ukazuje muža s vyholenou hlavou, ktorý spolu s kameramanom videa (Bombicom) hajluje a spieva rasistický text piesne. Bombic na viacerých záberoch hajluje, kričí nemecké nacistické heslá alebo nemecké výrazy o „jednej rase a jednom národe“.

Na viacerých záberoch je extrémista zachytený s hákovým krížom, pri ktorom hovorí „krása“. Bombic sa odfotil aj obnažený na verejnom priestranstve, kde v dehonestujúcich polohách zobrazuje vlajku LGBT komunity. 

Bombic, jeho relácia a strany SMER a HLAS 

Na Bombica vydali 3 medzinárodné zatykače, z toho najvážnejší sa týka extrémizmu. On sám označuje tieto zatykače za „vymyslené“. Do svojej relácie bežne pozýva členov strany Smer aj Hlas. Pozvanie prial aj aj bývalý policajný prezident a aktuálny poslanec Tibor Gašpar.

Bombic už hostil Roberta Fica a Roberta Kaliňáka. Tesne pred prezidentskými voľbami prijal pozvanie do relácie aj minister vnútra Matúš Šutaj Eštok z Hlasu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Denník SME (@denniksme)

Domov
Zdieľať
Diskusia