Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
11. apríla 2024, 14:00
Čas čítania 0:33

AKTUÁLNE: Na diaľnici D1 horia dve nákladné autá. Úsek je uzavretý v oboch smeroch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste zasahujú hasiči.

Hasiči zasahujú pri požiari dvoch nákladných áut na diaľnici D1 pred tunelom Branisko v smere na Poprad. Diaľnica je v danom úseku uzavretá.


Zelená vlna RTVS informuje, že dva kamióny sa zrazili na diaľnici pred Hendrichovcami smerom z Prešova na Poprad. „Oba horia, úsek je v oboch smeroch neprejazdný, obchádzka vedie cez Hendrichovce, Bertotovce a Chminiansku Novú Ves,“ spresnila.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová uviedla, že v dôsledku zrážky začalo jedno z vozidiel horieť. „Jeden z vodičov bol na mieste podrobený dychovej skúške, výsledok bol negatívny, druhý vodič bol prevezený do nemocnice, keďže utrpel zranenia. Na mieste sú všetky záchranné zložky,“ povedala Ligdayová.

Na mieste nehody sa podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Petry Klimešovej nachádzala jedna zranená osoba. „Záchranári transportovali do nemocnice v Prešove 29-ročného muža s viacerými poraneniami a popáleninami,“ uviedla.

Domov
Zdieľať
Diskusia