Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
15. apríla 2024, 8:08
Čas čítania 0:28

Počasie sa tento týždeň výrazne zmení. Slovensko zasiahnu búrky, môže sa vrátiť aj sneženie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Meteorológovia varujú pred prudkým ochladením.

Slováci sa musia tento týždeň pripraviť na rapídnu zmenu počasia. Vysoké teploty a slnečné dni vystrieda ochladenie a dážď. Meteorológovia varujú aj pred búrkami, ktoré Slovensko zasiahnu už dnes, informuje portál iMeteo.

V pondelok má byť počasie ešte pomerne teplé. Na väčšine územia bude zamračené. Búrky zasiahnu najmä sever Slovenska. Neskôr sa vyskytnú aj v iných regiónoch. Odborníci predpovedajú, že napadne až 30 mm zrážok. 

Pondelkové teploty sa vyšplhajú na 20 až 26 stupňov Celzia. Slováci však v utorok zažijú teplotný šok. Meteorológovia varujú, že sa ochladí až o 15 stupňov Celzia. Maximálne teploty sa budú pohybovať od 6 do 15 stupňov Celzia. Ochladenie so sebou prinesie aj nočné mrazy a na niektoré miesta sa vráti aj sneženie.

lejak, búrky
Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia