Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
19. apríla 2024, 18:30
Čas čítania 0:20

Na Slovensko sa rútia superbúrky. Môžu padať krúpy a zosilnie vietor, situácia sa týka viacerých lokalít

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pásmo búrok sa k nám valí zo západu.

Smerom od Rakúska sa na Slovensko rúti vlna prehánok a búrok. Momentálne sa búrky nachádzajú na východe Rakúska, slabšie búrky sa tvoria aj na západe Česka. Postupne sa však dostávajú k nám a meteorológovia predpovedajú, že hrozí aj krupobitie, upozorňuje iMeteo.

Búrky nie sú až také silné, prinesú menej bleskov a podľa radarov nebudú mať ani dlhé trvanie. Ako prvé zrejme zasiahnu Záhorie a následne budú pokračovať smerom viac na východ. Meteorológovia predpovedajú, že vzhľadom na to, že je chladno, búrky môžu priniesť drobné krupobitie a zosilnený vietor.

20. apríla 2024, 10:44 Čas čítania 0:37 MAPA: Pozri si, kde všade tento rok na Slovensku spozorovali medveďa. Na viacerých miestach hlásili aj útoky MAPA: Pozri si, kde všade tento rok na Slovensku spozorovali medveďa. Na viacerých miestach hlásili aj útoky
Domov
Zdieľať
Diskusia