Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. apríla 2024, 10:34
Čas čítania 0:28

Youtube informuje o veľkých zmenách. Používatelia sa musia pripraviť na nový druh reklám

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Reklamy sa zobrazia divákom, ktorí Youtube pozerajú na televízoroch.

Google plánuje zaviesť nový reklamný experiment. Používateľom sa začnú zobrazovať reklamy po tom, čo pozastavia svoj obsah, informuje portál AndroidAuthority.

Spoločnosť experiment vyskúšala v niektorých regiónoch už minulý rok. Philipp Schindler z Googlu tvrdí, že takéto reklamy prinášajú pozitívne výsledky. Firma si môže pýtať vyššie ceny od zadávateľov reklamy.

„V 1. štvrťroku sme zaznamenali silný výtlak po zavedení pilotného programu pozastavenia reklám na televízoroch pripojených k internetu, čo je nový neprerušovaný formát reklamy, ktorý sa zobrazí, keď používatelia pozastavia svoj obsah,“ povedal Schindler.

Ešte nie je isté, kedy novinka príde aj na Slovensko. Isté je to, že ako prví ju odskúšajú tí, ktorí Youtube pozerajú na smart televízoroch. To, či nový formát reklamy zavedú aj pri mobilnej aplikácii, ešte neoznámili. 

youtube
Zdroj: Unsplash/Souvik Banerjee
Späť
Zdieľať
Diskusia