Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
6. mája 2024, 10:01
Čas čítania 0:35

Polícia zadržala majiteľa známej kuriérskej spoločnosti, ktorá Slovákom dlhuje peniaze. Pátrali po ňom mesiace

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž nenastúpil na výkon trestu odňatia slobody.

Konateľa firmy 123 kuriér Miloša Melníka zadržala polícia. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne po ňom vyhlásilo pátranie 20. marca. Portál Pluska zistil, že zadržaný muž má na svedomí okrem podvedených ľudí v kauze 123 kuriér aj ďalší zločin. Melník nenastúpil na výkon trestu odňatia slobody.

„Výkon trestu odňatia slobody bol odsúdenému Milošovi Melníkovi nariadený Krajským súdom v Žiline vo výmere 3 roky na základe rozsudku Okresného súdu Námestovo v spojení s rozsudkom Krajského súdu v Žiline o neosvedčení pre zločin lúpeže,“ píšu v uznesení súdu. 

Muža policajti zadržali a aktuálne sa nachádza vo výkone trestu odňatia slobody s minimálnym stupňom stráženia. Kriminálna polícia v Žiline vedie trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin sprenevery.

5. mája 2024, 14:30 Čas čítania 4:59 Hokejový reprezentant Gajdoš pred MS v Česku: Kvôli hráčom z NHL makáme viac, sex pred zápasom je každého osobná vec (ROZHOVOR) Hokejový reprezentant Gajdoš pred MS v Česku: Kvôli hráčom z NHL makáme viac, sex pred zápasom je každého osobná vec (ROZHOVOR)
5. mája 2024, 9:30 Čas čítania 7:41 V Papuči som sa rozprával so štamgastmi o Lacovi Meliškovi: Prievidžania si „Uja Cibuľu“ pamätajú aj ako futbalistu (Reportáž) V Papuči som sa rozprával so štamgastmi o Lacovi Meliškovi: Prievidžania si „Uja Cibuľu“ pamätajú aj ako futbalistu (Reportáž)
2. mája 2024, 12:30 Čas čítania 7:23 Lara z Ruže pre nevestu: Na Dolli sa nehnevám. Po všetkých hejtoch mi jej dokonca prišlo ľúto (Rozhovor) Lara z Ruže pre nevestu: Na Dolli sa nehnevám. Po všetkých hejtoch mi jej dokonca prišlo ľúto (Rozhovor)

 Spoločnosť 123 kuriér svoje problémy oznámila v novembri 2023. Firma uzavrela všetky svoje depá a pozastavila aj prijímanie nových objednávok. Poškodila tým zákazníkov, dodávateľov, kamionistov a aj kuriérov.

pátranie
Zdroj: Patros
Domov
Zdieľať
Diskusia