Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Anna-Marie Hanzlíková
2. mája 2024, 6:36
Čas čítania 0:29

Maradonovu smrť údajne spôsobil kokaín. Jeho lekárom hrozí až 25 rokov väzenia

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Maradonovu smrť údajne spôsobil kokaín. Jeho lekárom hrozí až 25 rokov väzenia
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Podľa najnovších správ môže za smrť slávneho argentínskeho futbalistu kokaín.

O nových okolnostiach futbalistovho odchodu informujú viaceré svetové médiá. Podľa britského Sun ôsmim sestrám a lekárom, ktorí sa o Maradonu starali v jeho posledných hodinách, hrozí až 25 rokov väzenia.

Maradonovi zlyhalo srdce po operácii mozgu v roku 2020 a zomrel vo veku 60 rokov vo svojom dome v Buneos Aires. Zdá sa však, že práve náhle zlyhanie srdca neuspokojilo súdneho lekára Pabla Ferrariho, ktorý tvrdí, že na vine bola vonkajšia príčina, informuje aj Daily Mail.

V tomto prípade tým myslí drogy, pravdepodobne kokaín. Maradona sa dlhé roky liečil zo závislosti od alkoholu a drog. Jeho psychiatrička Augustina Kosachová je však jednou z obvinených lekárok. „Mohlo dôjsť k dvom príčinám: jedna bola prirodzená a druhá požitie toxickej látky,“ povedal jej právnik pre denník Sun.

Domov
Zdieľať
Diskusia