Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
9. mája 2024, 11:49
Čas čítania 0:36

Boris Kollár tvrdo kritizuje Šimkovičovej reakciu na herca Kostelného. Posiela jej úprimný odkaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Predseda hnutia Sme rodina sa vyjadril v komentári pod jedným z príspevkov satirickej stránky Zomri.

Boris Kollár reaguje na ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú a jej avizované predvolávanie si herca Ľuboša Kostelného. Šimkovičovej odkazuje, že aj do neho si herci „rypnú“, keď ide do divadla, ale nikdy by mu nenapadlo riešiť situáciu „takto mocensky“.

9. mája 2024, 8:29 Čas čítania 0:46 Ministerka Šimkovičová si chce zavolať na koberec herca Kostelného. Vraj ju šikanoval v divadelnej inscenácii Ministerka Šimkovičová si chce zavolať na koberec herca Kostelného. Vraj ju šikanoval v divadelnej inscenácii

Ministerka v dezinformačnom rádiu Infovojna uviedla, že herec Ľuboš Kostelný ju počas divadelného predstavenia šikanoval, keď v rámci inscenácie kričal, že ju nenávidí.

Predseda hnutia Sme rodina napísal komentár pod jeden z príspevkov satirickej stránky Zomri. Uvádza v ňom, že štát sú ľudia a nie minister. Podľa jeho slov štát v danej divadelnej inscenácii zastupovalo „tých 400 hostí – divákov a nie osoba Šimkovičová“.

Boris Kollár Šimkovičovej odkazuje, že sa treba nad situáciu povzniesť. „Ak je človek odolný a má sebadôveru a je na tom psychicky dobre, tak sa na tom pousmeje a ešte z toho vyťaží,“ uvádza Kollár. Takisto nepriamo naznačil, že Šimkovičovej tieto atribúty chýbajú a rešpekt si uzurpuje „mocensky“, pretože inak to nevie.

Domov
Zdieľať
Diskusia