Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
9. mája 2024, 8:29
Čas čítania 0:46

Ministerka Šimkovičová si chce zavolať na koberec herca Kostelného. Vraj ju šikanoval v divadelnej inscenácii

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šimkovičová a Machala sa chcú rozprávať aj so šéfom divadla Matejom Drličkom.

Ministerka kultúry Martina Šimkovičová v dezinformačnom rádiu Infovojna uviedla, že herec Ľuboš Kostelný ju počas divadelného predstavenia šikanoval. Kostelný podľa jej slov v rámci inscenácie kričal, že ju nenávidí. Šimkovičová uviedla, že sa ho na to osobne spýta, upozorňujú Aktuality.

V utorok 7. mája diskutovala v Infovojne ministerka spolu s tajomníkom rezortu kultúry Lukášom Machalom. Spoločne v rozhovore avizovali, že by sa chceli „z očí do očí“ porozprávať nielen s Kostelným, ale aj so šéfom divadla Matejom Drličkom.

„Počas predstavenia kričal Kostelný v jeho postave homosexuála do mikrofónu, že nenávidí Martinu Simkovicu, nedopovedal to teda celé. Tak ja sa pýtam a budem sa pýtať aj pána riaditeľa, aj tohto konkrétneho herca, keďže je platený z peňazí štátnych, lebo je zamestnaný v štátnej inštitúcii a hrá tam, že či je toto v súlade s demokraciou,“ povedala Šimkovičová.

Kostelný povedal, že sa k tomu „nebude vôbec vyjadrovať“. „Nechce sa zamiešať do týchto hier, ktoré sú úplne neprístojné,“ uviedol herec. SND uviedlo, že si nie je vedomé žiadnej „rušivej časti inscenácie“.

16. mája 2024, 15:00 Čas čítania 2:46 Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom

Ministerka Šimkovičová nie je populárna medzi Slovákmi ani medzi kultúrnou obcou. Začiatkom februára odovzdali viacerí umelci výzvu na odstúpenie Martiny Šimkovičovej, ktorú na internete podpísalo takmer 190-tisíc ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia