Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
9. mája 2024 o 8:29
Čas čítania 0:46

Ministerka Šimkovičová si chce zavolať na koberec herca Kostelného. Vraj ju šikanoval v divadelnej inscenácii

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šimkovičová a Machala sa chcú rozprávať aj so šéfom divadla Matejom Drličkom.

Ministerka kultúry Martina Šimkovičová v dezinformačnom rádiu Infovojna uviedla, že herec Ľuboš Kostelný ju počas divadelného predstavenia šikanoval. Kostelný podľa jej slov v rámci inscenácie kričal, že ju nenávidí. Šimkovičová uviedla, že sa ho na to osobne spýta, upozorňujú Aktuality.

V utorok 7. mája diskutovala v Infovojne ministerka spolu s tajomníkom rezortu kultúry Lukášom Machalom. Spoločne v rozhovore avizovali, že by sa chceli „z očí do očí“ porozprávať nielen s Kostelným, ale aj so šéfom divadla Matejom Drličkom.

„Počas predstavenia kričal Kostelný v jeho postave homosexuála do mikrofónu, že nenávidí Martinu Simkovicu, nedopovedal to teda celé. Tak ja sa pýtam a budem sa pýtať aj pána riaditeľa, aj tohto konkrétneho herca, keďže je platený z peňazí štátnych, lebo je zamestnaný v štátnej inštitúcii a hrá tam, že či je toto v súlade s demokraciou,“ povedala Šimkovičová.

Kostelný povedal, že sa k tomu „nebude vôbec vyjadrovať“. „Nechce sa zamiešať do týchto hier, ktoré sú úplne neprístojné,“ uviedol herec. SND uviedlo, že si nie je vedomé žiadnej „rušivej časti inscenácie“.

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

Ministerka Šimkovičová nie je populárna medzi Slovákmi ani medzi kultúrnou obcou. Začiatkom februára odovzdali viacerí umelci výzvu na odstúpenie Martiny Šimkovičovej, ktorú na internete podpísalo takmer 190-tisíc ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia