Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
11. mája 2024 o 9:55
Čas čítania 0:29

V známom bratislavskom klube zomrel muž, dve ženy sú v kritickom stave. Pravdepodobne sa predávkovali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na drum and bassovom festivale sa údajne priotrávili drogami.

V známom bratislavskom nočnom klube vo Vlčom hrdle sa v piatok 10. mája stala tragédia. Podľa informácií portálu Noviny.sk v klube zomrel jeden muž a ďalšie dve ženy skončili v kritickom stave nemocnici.

Podľa portálu sa na drum and bassovom festivale priotrávili drogami. Pred koncom akcie im prišli nevoľno a ľudia im zavolali sanitku. V tom čase boli pri vedomí, no ich stav sa o pár hodín výrazne zhoršil. Svedkovia opísali, ako ich pri toaletách v bezvedomí ošetrovali záchranári. Niektorí tvrdia, že pri nich boli drogy.

„Môžem potvrdiť, že policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II sa v súčasnosti zaoberajú objasňovaním okolností uvedeného prípadu. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní,“ povedal pre Noviny.sk hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff.

sanitka
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia