Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
13. mája 2024 o 8:05
Čas čítania 0:30

Bývalá slovenská miss a modelka Šebestová mala autonehodu. Na mieste zasahovali sanitky aj vrtuľník

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jedno z áut pri nehode nedalo prednosť.

Bývalá misska a modelka Magdaléna Šebestová mala v nedeľu popoludní medzi Malackami a Studienkou autonehodu. Zasahovali dve sanitky aj vrtuľník. Šebestovú spolu so sestrou previezli do bratislavskej nemocnice na Kramároch s poranením hrudníka, no údajne je v poriadku, informuje Nový Čas

Podľa polície došlo k zrážke dvoch áut značiek Lexus a Kia. Autonehodu vraj spôsobila Kia, ktorá nedala prednosť druhému autu. Pasažierkami Lexusu bola Šebestová spolu s mladšou sestrou. V druhom aute sedel dôchodcovský pár. Po zrážke ostali štyria zranení, ktorých na ošetrenie prevážali dvomi sanitkami aj záchranárskym vrtuľníkom. 

Všetky osoby utrpeli ľahké zranenia. Polícia informovala, že 82-ročnú ženú s polytraumou pri vedomí letecky transportovali do nemocnice Bory. Bývalý partner Šebestovej Ján Ďurica pre Nový Čas potvrdil, že Šebestová je v poriadku a do nemocnice išla na vyšetrenia. 

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/Pavel Neubauer , TASR/Roman Hanc
Domov
Zdieľať
Diskusia