Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
14. mája 2024 o 19:34
Čas čítania 0:25

Tipér stavil na Slovákov proti USA 50 eur, vyhral takmer 100 000 eur. Ďalší prišiel o zhruba 2-ročnú priemernú výplatu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovensko prekvapilo v zápase so Spojenými štátmi výhrou 5 : 4. Niektorí tipéri na zápase poriadne zarobili, iní prišli o obrovské množstvo peňazí.

Šťastlivý výherca stavil na viacero športových podujatí vrátane pondelkového zápasu Slovenska proti USA. Na remízu v riadnom hracom čase a ostatné zápasy stavil dokopy 50 eur. V stávkovej kancelárii ho čakala výhra takmer stotisíc eur, informujú tvnoviny.sk.

12. mája 2024 o 12:30 Čas čítania 8:48 Dana prekonala anorexiu: Stratila som menštruáciu aj chuť na sex. Spúšťačom boli poznámky o mojich stehnách a Instagram Dana prekonala anorexiu: Stratila som menštruáciu aj chuť na sex. Spúšťačom boli poznámky o mojich stehnách a Instagram
12. mája 2024 o 9:30 Čas čítania 4:38 „Bozkávala som ho pohľadom priamo zo stoličky.“ Slovenky nám opísali, aké je zaľúbiť sa do svojho učiteľa „Bozkávala som ho pohľadom priamo zo stoličky.“ Slovenky nám opísali, aké je zaľúbiť sa do svojho učiteľa
11. mája 2024 o 14:30 Čas čítania 4:00 Z pohostinstva v Kysaku ma vyhnali. Takto vonia komunizmus v obci, ktorá má veľký potenciál (Reportáž) Z pohostinstva v Kysaku ma vyhnali. Takto vonia komunizmus v obci, ktorá má veľký potenciál (Reportáž)

„Vystaval si tiket z jedenástich futbalových i hokejových zápasov vrátane duelu Slovensko – USA, kde správne trafil remízu. Keďže uhádol aj všetky ostatné výsledky, za stavených 50 eur vyhral 89 768 eur,“ povedal pre portál bookmaker Fortuny Tarek Yacoob.

Jeden z tipérov mal však včera, naopak, obrovskú smolu. Na výhru Spojených štátov v Tipsporte stavil 30-tisíc eur. Ide o jednu z najvyšších sólo stávok na MS v hokeji. 

Anketa:
Podal si si už tiket na MS v hokeji 2024?
Áno, podal som.
Nie, ale zvažujem to.
Nie, ani to nemám v pláne, hazard sa mi prieči.
Áno, podal som.
33 %
401 Hlasov
Nie, ale zvažujem to.
18 %
214 Hlasov
Nie, ani to nemám v pláne, hazard sa mi prieči.
49 %
598 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia