Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
16. mája 2024 o 10:43
Čas čítania 0:31

Harabin chce rozpustiť Progresívne Slovensko. Podľa jeho slov nesú politickú zodpovednosť za atentát na Fica

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

S Harabinom súhlasí aj šéf služobného úradu na ministerstve kultúry Lukáš Machala.

Štefan Harabin vyhlásil, že treba podať návrh na rozpustenie liberálnej strany Progresívne Slovensko. Tí podľa jeho slov nesú zodpovednosť za atentát na premiéra Roberta Fica, upozornili Aktuality.sk.

„Mainstreamoví presstitúti, politické mimovládky, progresívni komedianti a politici opozície, ktorí sústavne ohlupujú verejnosť vymyslenými kauzami a hecujú davy na námestiach,“ napísal na Telegrame. K Harabinovi sa pripojil aj šéf služobného úradu na ministerstve kultúry Lukáš Machala, ktorý nedávno tvrdil, že Zem je plochá

„Je načase dať do poriadku verejnoprávne médiá, zahraničných agentov v mimovládkach a podať návrh na rozpustenie strany Progresívne Slovensko, ktoré spolu so stranou OĽaNO nesie za tento stav politickú zodpovednosť,“ napísal Harabin na Telegrame.

Návrh na rozpustenie strany môže podať len generálny prokurátor. Stranu by mohol zakázať súd len v prípade, pokiaľ svojím programom, činnosťou alebo stanovami porušuje Ústavu Slovenskej republiky. 

Štefan Harabin
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia