Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
16. mája 2024 o 15:24
Čas čítania 0:33

Pellegrini sa rozprával s Ficom: Smrti unikol o vlások, jeho stav je veľmi vážny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pre premiéra sú podľa neho najdôležitejšie hodiny a dni, ktoré budú podľa Pellegriniho kritické.

Peter Pellegrini pricestoval do Banskej Bystrice za Robertom Ficom, ktorého včera postrelili počas výjazdového rokovania vlády. „Po krátkej návšteve pána premiéra Roberta Fica môžem povedať, že jeho zdravotný stav je veľmi vážny. Bolo mi umožnené s ním hovoriť len niekoľko minút, lebo jeho zdravotný stav si vyžaduje pokoj,“ povedal Pellegrini na krátkom tlačovom brífingu.

16. mája 2024 o 13:43 Čas čítania 1:03 Robert Kaliňák: „Tak ako sa Robert Fico bude musieť učiť nejaké veci odznovu, tak aj Slovensko sa musí zas naučiť chodiť“ Robert Kaliňák: „Tak ako sa Robert Fico bude musieť učiť nejaké veci odznovu, tak aj Slovensko sa musí zas naučiť chodiť“

Pellegrini tvrdí, že viedli veľmi osobnú konverzáciu, ktorú ďalej nechcel špecifikovať. Robert Fico bol však už po pár vetách veľmi unavený. 

Poďakoval vedeniu nemocnice, ktoré podľa neho poskytlo predsedovi vlády špičkovú starostlivosť.

Novozvolený prezident si myslí, že atentát bol pre Slovákov v prvých hodinách senzáciou, ale podľa neho je na čase, aby si ľudia bez rozdielu uvedomili, že sme prekročili červenú čiaru, ktorú sme nikdy od vzniku krajiny neprekročili. Skonštatoval, že politická nenávisť vyústila až do pokusu o vraždu. „Fico unikol smrti o vlások,“ povedal Pellegrini. 

Domov
Zdieľať
Diskusia