Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
17. mája 2024 o 18:46
Čas čítania 0:43

Kaliňák natočil video na Ficov Facebook: Chce sa vysporiadať s médiami a politikmi, ktorí vraj môžu za atentát na premiéra

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Robert Kaliňák žiada ospravedlnenie Robertovi Ficovi.

Podpredseda vlády a minister obrany Robert Kaliňák na Facebooku informoval, že vláda Roberta Fica bude aj naďalej pokračovať v takom tempe, v akom na jeseň 2023 začala. Oznámil aj to, že strana Smer-SD sa nezúčastní na stretnutí v prezidentskom paláci.

Kaliňák tvrdí, že od parlamentných volieb chýba stretnutie troch najvyšších ústavných činiteľov. Strana Smer-SD však odmietla pozvanie Petra Pellegriniho a Zuzany Čaputovej na stretnutie lídrov všetkých parlamentných strán. 

„Je nepochybné, že naša spoločnosť potrebuje zmier a vzájomný rešpekt, ale cesta k nemu nevedie cez falošnú politickú korektnosť. Kým sa nevysporiadame s rétorikou politikov, vybraných médií a novinárov, ktorá bola roky postavená na dennodennom označovaní Roberta Fica ako zločinca, mafiána, vraha, diktátora, Putinovho sluhu a zlo, ktoré treba zastaviť, a oni urobia všetko pre to, aby Robert Fico nevládol, nedá sa ísť ďalej,“ tvrdí minister.

15. mája 2024 o 20:57 Čas čítania 2:29 Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana

Uvádza, že rétorika politikov a vybraných médií a novinárov môže z veľkej časti za atentát na Roberta Fica„Nedá sa ísť ďalej. Sebareflexia je jediná cesta vpred. Jedno úprimné prepáčte, pretože všetky tieto klamstvá sú hlavný dôvod, prečo dnes Robert Fico bojuje o život,“ dodal Kaliňák vo videu.

kaliňák
Zdroj: Facebook/Robert Fico
Domov
Zdieľať
Diskusia