Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
TASR
20. mája 2024 o 17:20
Čas čítania 0:42

Vlna vyhrážok zabitím zasiahla aj SaS. Smrť ľudia prajú nielen politikom, ale aj ich rodinám s deťmi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podpredsedníčka strany Mária Kolíková upozornila, že vyhrážky sa už neobjavujú len na sociálnych sieťach, ale aj formou listov, ktoré chodia ich rodinným príslušníkom.

Strana SaS pripravuje trestné oznámenie pre množiace sa vyhrážky voči jej predstaviteľom a členom.


„Sme v intenzívnom kontakte s políciou. Množiace sa vyhrážky voči viacerým z nás prekračujú hranice. Politik musí strpieť istú dávku kritiky, ale pokiaľ vašej rodine začnú chodiť listy s odkazom o tom, že musíte zomrieť, je to neprijateľné,“ uviedol predseda SaS Branislav Gröhling. Kvôli vyhrážkam bol pritom nedávno na NAKA vypovedať aj šéf PS Michal Šimečka.

Vyhrážky na sociálnych sieťach, ale aj formou listov

Branislav Gröhling ocenil momentálnu komunikáciu s políciou a úradom pre ochranu ústavných činiteľov. „Bohužiaľ, niektorých atentát na premiéra Roberta Fica (Smer-SD) neodradil, ale, naopak, posilnil v šírení ďalšej nenávisti. Musíme to zastaviť,“ dodal s tým, že aj politici musia prestať burcovať vášne a pomôcť upokojiť spoločnosť.


Podpredsedníčka strany Mária Kolíková upozornila, že vyhrážky sa už neobjavujú len na sociálnych sieťach, ale aj formou listov, ktoré chodia aj ich rodinným príslušníkom.

19. septembra 2024 o 12:10 Čas čítania 2:29 Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov

„Toto nemôžeme tolerovať. Naše rodiny, a už vôbec nie deti, nesmú byť súčasťou tohto nenávistného, zastrašujúceho politického boja,“ zdôraznila s tým, že politici majú zodpovednosť a musia odsúdiť nenávistnú rétoriku.

tlačovka , SAS
Zdroj: Facebook (Sloboda a Solidarita)
Domov
Zdieľať
Diskusia