Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Aneta Gospičová
22. mája 2024, 16:16
Čas čítania 0:40

Richard Dírer končí v TA3. Vylúčil, že by mal v pláne odísť do politiky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O novinke informoval na sociálnej sieti.

Moderátor Richard Dírer skončil s moderovaním relácie V politike. S televíziou TA3 sa dohodli na ukončení spolupráce. Na sociálnej sieti uviedol, že posledné mesiace boli pre neho náročné. Nedávno odchod z televíznych obrazoviek oznámila aj moderátorka Jana Krescanko Dibáková.

Anketa:
Sledoval si reláciu V politike?
Áno, pravidelne.
Občas.
Nie.
Áno, pravidelne.
49 %
114 Hlasov
Občas.
31 %
71 Hlasov
Nie.
20 %
46 Hlasov

„Je mi jasné, že mnohí sa budete pýtať ‚prečo‘. Rád by som vás však požiadal o pochopenie, že si po tých rokoch najskôr potrebujem ‚vyvetrať‘ hlavu. Príprava a moderovanie politických diskusií vždy dali zabrať, no najmä posledné týždne a mesiace boli pre mňa náročné, nielen ale aj vzhľadom na spoločenskú situáciu, ktorá okolo nás panuje,“ napísal v príspevku. 

Dírer dodal, že sa nechystá ísť do politiky. Zatiaľ nie je jasné, čo bude v nasledujúcich mesiacoch robiť. „Hoci v tejto chvíli netuším, čo budem robiť, v dvoch veciach mám jasno: 1. aby sme predišli konšpiráciám, nemám namierené do politiky, 2. v tejto chvíli síce médiá opúšťam, no nezávislosť, sloboda médií a slova zostanú navždy pre mňa kľúčovou hodnotou, na ktorej som trval a ktorú som mohol po celý čas V politike vyznávať,“ uviedol.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Rish Ki (@rishki_ta3)

Domov
Zdieľať
Diskusia