Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
7. apríla 2024, 11:46
Čas čítania 0:36

Moderátorka Jana Krescanko Dibáková oznámila odchod z TV JOJ. Rozhodujúce pre ňu boli prezidentské voľby

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Moderátorka sa po 22 rokoch rozhodla z televízie odísť.

Dlhoročná moderátorka TV JOJ Jana Krescanko Dibáková oznámila koniec v televízii. Tvrdí, že za rozhodnutím je to, že mala rozdielne názory na vysielanie politického spravodajstva a na podobu relácie Na hrane, ktorú moderovala. Svoje rozhodnutie oznámila na sociálnej sieti.

„Inak sa pozerám na dôležitosť politického spravodajstva, ktorého je už vo vysielaní viditeľne menej, na podobu vysielania pred prezidentskými voľbami a perspektívu relácie Na hrane, ktorej som odovzdala kus svojho života,“ napísala novinárka v statuse.

Krescanko Dibáková tvrdí, že práve prezidentské voľby pre ňu boli rozhodujúce. Povedala však, že odchod z televízie bol pokojný. Tvrdí, že momentálne nevie, kam pôjde ďalej. Nateraz si však plánuje oddýchnuť.

Relácia Na hrane končí

Krescanko Dibáková v statuse informovala aj o tom, že diskusná relácia Na hrane v TV JOJ končí. „Reláciu nebude moderovať nový moderátor a budem rada, keď na ňu budete spomínať v dobrom,“ dodala.

Počas celého dňa sledujeme dianie v súvislosti s prezidentskými voľbami v článku naživo

Domov
Zdieľať
Diskusia