Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
31. mája 2024 o 8:09
Čas čítania 0:35

AKTUÁLNE: Na diaľnici D2 smerom na Bratislavu horí kamión. Šoféri musia počítať s dlhými kolónami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodiči môžu využiť obchádzku cez Stupavu.

AKTUALIZOVANÉ: Diaľnica D2 smerom do Bratislavy je po požiari kamióna aktuálne prejazdná v jednom jazdnom pruhu. Podľa doposiaľ zistených informácií pravdepodobnou príčinou vzniku požiaru bola technická porucha na vozidle.

Na diaľnici D2 za Stupavou smerom na Bratislavu horí kamión. Úsek je neprejazdný. Vodiči môžu využiť obchádzku po starej ceste cez Stupavu. Na diaľnici musia šoféri rátať s dlhými kolónami, informujú tvnoviny.sk.

Polícia žiada vodičov, aby v danom úseku zvýšili pozornosť. Národná diaľničná spoločnosť (NDS) informovala, že pri nehode nedošlo k žiadnym zraneniam. „Vodič nákladného vozidla stihol odpojiť náves, ktorý následne zhorel do tla,“ doplnila.


Hovorca bratislavských krajských hasičov Štefan Koči priblížil, že požiar sa rozšíril aj na okolitý porast. Na miesto bol privolaný zisťovateľ príčin vzniku požiarov.

Domov
Zdieľať
Diskusia