Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Eva Thonhauserová
2. júna 2024 o 15:17
Čas čítania 0:36

AKTUÁLNE: Pri zrážke dvoch áut na východe Slovenska sa zranili dospelí aj dieťa. Na mieste zasahuje vrtuľník a sanitky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zrážka áut sa stala v Rožňavskom okrese pri Jablonove nad Turňou.

Nedeľňajšia dopravná nehoda pri Jablonove nad Turňou v okrese Rožňava si vyžiadala niekoľko zranených. Košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová uviedla, že k čelnej zrážke dvoch vozidiel došlo v stúpaní na horský priechod Soroška v smere do Košíc.

Ako spresnila, pri nehode utrpelo zranenia nezisteného rozsahu šesť ľudí. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) predtým na sociálnej sieti informovalo, že podľa prvotných informácií má byť zranených päť ľudí, z toho jedno dieťa. Na miesto vyslali záchranársky vrtuľník a tri sanitky. 

„Detský pacient bol transportovaný letecky do nemocnice v Košiciach so zranením hrudníka, brucha a panvy,“ uvádza OS ZZS s tým, že druhý vrtuľník transportoval do košickej nemocnice ženu rovnako s poraneniami hrudníka, panvy a brucha. Ostatných zranených po prvotnom ošetrení previezli do nemocníc v Rožňave a v Košiciach pozemnými ambulanciami.


Úsek do odletu vrtuľníka uzavreli. „V súčasnosti je doprava regulovaná a usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru SR striedavo v jednom jazdnom pruhu,“ dodala Ivanová.

Domov
Zdieľať
Diskusia