Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Nina Miščíová
4. júna 2024 o 9:20
Čas čítania 0:27

Vypočítaj si dôchodok online. Sociálna poisťovňa spustila žiadanú novinku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na novej webovej stránke si môžeš bez čakania overiť informácie o starobnom dôchodku.

Slovenská poisťovňa prichádza s novinkou. Výšku starobného dôchodku si dokážeš po novom overiť v elektronickom účte na webe Sociálnej poisťovne. Zároveň si môžeš skontrolovať aj prehľad doterajšieho dôchodkového poistenia.

Na informáciu o svojom starobnom dôchodkovom poistení tak nebudeš musieť čakať 60 dní. Stačí len, ak si na webe Sociálnej poisťovne aktualizuješ elektronický účet poistenca. Informácie o dôchodkovom poistení si na webe Sociálnej poisťovne môžu overiť ľudia starší ako 39 rokov.

„Je veľmi dôležité, aby ľudia vedeli odhadnúť, aký finančný komfort v starobe ich čaká, a následne sa rozhodnúť, či budú ďalej pracovať alebo pôjdu na dôchodok s tou dávkou, ktorú majú vymeranú,“ uviedol vedecký pracovník Prognostického ústavu SAV Vladimír Baláž.

5. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 5:45 Andreu manžel kontroloval cez kameru, Denise potajomky čítal správy. Čo robiť so žiarlivým partnerom? Radí psychologička Andreu manžel kontroloval cez kameru, Denise potajomky čítal správy. Čo robiť so žiarlivým partnerom? Radí psychologička
5. júna 2024 o 9:30 Čas čítania 3:52 Populárny obchod Temu valcuje svet online nakupovania. Ako sa mu podarilo ovládnuť trh a prečo je taký lacný? Populárny obchod Temu valcuje svet online nakupovania. Ako sa mu podarilo ovládnuť trh a prečo je taký lacný?
3. júna 2024 o 14:30 Čas čítania 4:07 Máš stále upchatý nos? Sprej do nosa nepoužívaj, máme lepšie tipy Máš stále upchatý nos? Sprej do nosa nepoužívaj, máme lepšie tipy
Domov
Zdieľať
Diskusia