Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Nina Miščíová
4. júna 2024 o 13:36
Čas čítania 0:43

Michelko z SNS: Z verejných činiteľov sa stala lovná zver, ktorá nebola ničím chránená

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poslanec Roman Michelko (SNS) sa v diskusnej relácii na TA3 vyjadroval k novému legislatívnemu balíku s názvom „lex atentát“.

Vláda v reakcii na atentát na premiéra Roberta Fica pripravuje balík opatrení, ktorými by chceli zvýšiť bezpečnosť verejných činiteľov. Legislatívne zmeny nesú názov „lex atentát“.

Poslanec NR SR Roman Michelko (SNS) v diskusnej relácii na TA3 avizoval, že ide o „skupinu zákonov, ktoré majú zabezpečiť väčšiu ochranu verejných činiteľov“. Práve z nich sa podľa poslanca stala „lovná zver, ktorá nebola ničím chránená“. Poslanec NR SR Martin Dubéci (PS) však Michelkovi oponuje.

„Politici, prirodzene, musia zniesť väčšiu mieru kritiky a treba si dať pozor aj pri všetkých týchto legislatívnych návrhoch, aby sme, naopak, z nejakého pocitu bezpečnostného ohrozenia nevyliali dieťa aj s tou pomyselnou vaničkou“ reagoval Dubéci.

Zákon zahŕňa aj troch najvyšších ústavných činiteľov, ktorí by mali počas plynutia mandátu využívať špecializované rezidencie.

Roman Michelko sa prednedávnom na stretnutí poslucháčov dezinformačného portálu Infovojna vyjadril aj k situácii v RTVS. Povedal, že moderátorov Martu Jančkárovú a Mareka Makaru v septembri a októbri už neuvidíme na televíznych obrazovkách.
3. júna 2024 o 16:30 Čas čítania 1:00 Michelko z SNS prezradil, že moderátori Jančkárová aj Makara na jeseň v RTVS skončia Michelko z SNS prezradil, že moderátori Jančkárová aj Makara na jeseň v RTVS skončia
Domov
Zdieľať
Diskusia