Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
4. júna 2024 o 15:50
Čas čítania 0:27

Putinova rezidencia zhorela. V luxusnej vile vraj šéf Kremľa praktizoval krvavé kúpele z parožia jeleňov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vo vile sa údajne nachádzal jeden z Putinových bunkrov.

Neoficiálnu rezidenciu ruského prezidenta Vladimira Putina, ktorá sa nachádza neďaleko hraníc Mongolska a Kazachstanu, zasiahol 30. mája požiar. Príčina zatiaľ nie je známa a ruské úrady sa k incidentu odmietajú vyjadriť, píšu tvnoviny s odkazom na RBC-Ukraine.

5. júna 2024 o 16:03 Čas čítania 0:59 Zbieranie exkrementov, vlastný ochutnávač a nepriestrelná vesta úplne všade. Ako vyzerá ochrana Vladimira Putina? Zbieranie exkrementov, vlastný ochutnávač a nepriestrelná vesta úplne všade. Ako vyzerá ochrana Vladimira Putina?

Cena nehnuteľnosti je približne tri miliardy rubľov (30 miliónov eur). Do areálu sa údajne mohli dostať len vysokopostavení predstavitelia štátu. Komplex je vraj vedený ako kúpele pod spoločnosťou Gazprom. Súčasťou budovy je podľa informácií portálu aj bunker.

V luxusnom sídle si šéf Kremľa údajne obľúbil „zdravotné“ kúpele v krvi z paroží jeleňa kaukazského. Netradičné ošetrenie obľubuje viacero vysokopostavených ruských politikov. Podľa ruského portálu Sobesednik má Putin rozsiahlu sieť bunkrov, ktoré dal vybudovať od Moskvy po Ural.

5. júna 2024 o 9:30 Čas čítania 3:52 Populárny obchod Temu valcuje svet online nakupovania. Ako sa mu podarilo ovládnuť trh a prečo je taký lacný? Populárny obchod Temu valcuje svet online nakupovania. Ako sa mu podarilo ovládnuť trh a prečo je taký lacný?
4. júna 2024 o 9:30 Čas čítania 2:06 Slovenka Ivana tetovala hviezdu zo Strážcov galaxie. Aký bol Dave Bautista v súkromí a mal hviezdne maniere? Slovenka Ivana tetovala hviezdu zo Strážcov galaxie. Aký bol Dave Bautista v súkromí a mal hviezdne maniere?
3. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 6:36 Vyskúšal som najlepší falafel na ulici, ale aj 13-chodové menu v michelinskej reštaurácii. Toto je TOP 6 „hidden gems“ v Dubaji Vyskúšal som najlepší falafel na ulici, ale aj 13-chodové menu v michelinskej reštaurácii. Toto je TOP 6 „hidden gems“ v Dubaji

Domov
Zdieľať
Diskusia