Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
24. júna 2024 o 18:23
Čas čítania 0:40

Muž na Trnavskom mýte v Bratislave útočil teleskopickým obuškom. Jednej osobe dolámal ruku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Polícia rieši incident, ktorý sa stal na Trnavskom mýte v Bratislave.

  • Muž na zastávke mestskej hromadnej dopravy (MHD) Trnavské mýto v Bratislave údajne štyrom osobám čakajúcim na autobus najprv vulgárne nadával a následne jednu z nich fyzicky napadol. Jednej osobe spôsobil zlomeniny ruky teleskopickým obuškom. 
  • Polícia obvinila 37-ročného K. L. z Galantského okresu z trestného činu výtržníctva v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví. 
  • Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Prečo je to dôležité: Informovanie o násilných incidentoch zvyšuje povedomie verejnosti o rizikách a pomáha obyvateľom byť ostražití a opatrní v podobných situáciách.

Citát: „K fyzickému násiliu na verejnosti v treťom bratislavskom okrese, ktoré vyústilo do vážnych zranení, boli v sobotu (22. 6.) krátko po polnoci vyslaní policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III,“ priblížila polícia. 

Širší kontext: Po potýčke vraj k obvinenému mužovi pristúpila žena, ktorá mu podala teleskopický obušok. „Po vulgarizmoch obvinený opäť zaútočil. Tentoraz však použil obušok a dolámal ním jednej z osôb ruku,“ dodali policajti. Podotkli, že muž bol obmedzený na osobnej slobode a bol spracovaný podnet na jeho väzobné stíhanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia