Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Nina Miščíová
25. júna 2024 o 18:26
Čas čítania 0:28

VIDEO: Prezident Peter Pellegrini vystúpil na folklórnom festivale. Nahnevaný dav ho vypískal a kričal „fuj“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Nový prezident Peter Pellegrini vystúpil na medzinárodnom folklórnom festiavale v Myjave. Dav ho privítal znepokojene.

  • Prezident Slovenskej republiky Peter Pellegrini cez víkend vystúpil na medzinárodnom folklórnom festivale v Myjave. 
  • Podľa informácií portálu trencinak.sk ho dav privítal s hlasným pokrikom „fuj“ a následným vypískaním. 
  • Prezident sa kvôli hlučnému davu nevedel dostať niekoľko sekúnd k slovu. 

Prečo je to dôležité: Reakcia davu v Myjave môže odzrkadľovať súčasné nálady v spoločnosti. Dav hlasnými pokrikmi preukázal nespokojnosť s hlavou štátu. Peter Pellegrini stojí pred náročnou úlohou spájania rozdelenej spoločnosti. Vo svojich prvých prejavoch dal najavo, že chce byť prezidentom všetkých.

Širší kontext: Peter Pellegrini na svojom facebookovom profile uverejnil príspevok s fotkami z folklórnej udalosti, negatívnu reakciu publika nespomína. Video z udalosti sa objavilo vo facebookovej skupine s názvom „Slovensko proti dezolátom“. 

Prečítaj si aj tieto články:

26. mája 2024 o 16:05 Čas čítania 0:59 Andrej Danko zverejnil fotografie protestujúcich z Prahy. Zosmiešňoval ich výzor, nazval ich zúfalcami a troskami Andrej Danko zverejnil fotografie protestujúcich z Prahy. Zosmiešňoval ich výzor, nazval ich zúfalcami a troskami

Domov
Zdieľať
Diskusia