Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Barbora Fábryová
26. mája 2024, 16:05
Čas čítania 0:59

Andrej Danko zverejnil fotografie protestujúcich z Prahy. Zosmiešňoval ich výzor, nazval ich zúfalcami a troskami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pred svojimi followermi zosmiešnil protestujúcich a zverejnil ich tváre.

Andrej Danko zverejnil na sociálnej sieti fotografiu ľudí, ktorí vraj na demonštrácii hádzali vajíčka na Tomia Okamuru. Incident sa odohral 23. mája. Na podujatí vystúpil aj Andrej Danko, ktorý protestujúcich nazval „zúfalcami“ a „troskami“. Šéf SNS pred svojimi followermi zosmiešnil aj ich vzhľad. 

„Títo dvaja zúfalci na Václavskom námestí hodili vajcia na Tomia Okamuru. Chorá doba. Presne ich výzor je symbolom ich myslenia. Musia mať poriadny guláš v hlave. Tak, ako napísal Tomio. Plakať alebo sa smiať nad týmito troskami?“ vyjadril sa Danko.

Niektorí ľudia Andreja Danka za tieto slová chválili, iní ho tvrdo skritizovali. „Danko, znova šírite nenávisť? Nazývať frustrovaných ľudí trosky a že majú v hlave guláš a ich výzor je symbol ich myslenia? Hanba celému štátu, aby politik takto nazýval ľudí. O čo ste lepší ako oni, keď sa takto sedliacky vyjadrujete? Zas a znova ste sklamali,“ odkázala šéfovi SNS jedna používateľka. Ďalší muž Andreja Danka skritizoval za to, že útočí na vzhľad svojich oponentov. „Nové dno, súdiť ľudí podľa výzoru,“ napísal. IG účet Andreja Danka obidva komentáre medzičasom odstránil.

Po Dankovi na demonštrácii hádzali vajíčka

Andrej Danko sa v Prahe zúčastnil na demonštrácii, ktorú organizovala európska frakcia ID – Identity and Democracy. Spolu s predsedom krajne pravicovej českej strany SPD Tomiom Okamurom vystúpil na pódiu. Protestujúci po nich začali hádzať vajíčka. 

14. júna 2024, 17:30 Čas čítania 5:08 Agent SIS, štátny prevrat či Sorosov človek. Konšpirácie o atentáte na premiéra Fica sa šírili aj na TikToku Agent SIS, štátny prevrat či Sorosov človek. Konšpirácie o atentáte na premiéra Fica sa šírili aj na TikToku

„V Prahe hádžu na demonštrácii za národné štáty a reformu Európskej únie po nás vajcia. Toto je demokracia názorov,“ napísal Andrej Danko a na sociálnych sieťach zdieľal video. Vystupujúci na pódiu sa museli ukrývať za dáždniky.

danko
Zdroj: Instagram/@andrej_danko_official
Domov
Zdieľať
Diskusia