Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
26. júna 2024 o 13:01
Čas čítania 0:30

Populárna sieť talianskych reštaurácií otvorí v centre Bratislavy ďalšiu prevádzku. Zákazníkov bude hostiť už čoskoro

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Nedávno otvorené nákupné centrum Ivana Kmotríka OC Tehelko posilnilo svoju ponuku obchodov o známu taliansku reštauráciu.

  • Nákupné centrum OC Tehelko otvoril Ivan Kmotrík v decembri minulého roku. Zákazníkov lákal najmä na veľkú predajňu potravín Coop jednota, informovali Hospodárske noviny.
  • Ani po polroku sa mu však nepodarilo naplniť kapacitu priestorov na prenájom. Voľné predajne si však postupne nachádzajú nových majiteľov. 
  • Inak to nie je ani v prípade vychýrenej siete talianskych reštaurácií. Podniky Ristorante Italiano da Cono otvoria v Bratislave v poradí už svoju 4. prevádzku. 

Prečo je to dôležité: Informovať verejnosť o otvorení novej prevádzky zvyšuje povedomie pre milovníkov gastra. Zákazník si tak môže vybrať prevádzku, ktorej lokalita a personál mu najviac vyhovuje.

Širší kontext: Sieť talianskych reštaurácií plánuje otvoriť novú prevádzku aj pod Bratislavským hradom v projekte Vydrica. Obidve nové prevádzky chcú otvoriť v priebehu tohto roka. 

Prečítaj si aj tento článok:

5. júna 2024 o 19:30 Čas čítania 2:44 Známa panázijská reštaurácia Ram's otvorila svoju druhú prevádzku na Miletičovej. Nečakaj otvorenú kuchyňu ani večernú terasu Známa panázijská reštaurácia Ram's otvorila svoju druhú prevádzku na Miletičovej. Nečakaj otvorenú kuchyňu ani večernú terasu
talianske jedlocestovinytalianske jedlo
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia