Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
27. júna 2024 o 18:05
Čas čítania 0:30

Klientom ZSE chodia na e-mail falošné faktúry. Podvodníci ich posielajú z oficiálnej adresy spoločnosti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Spoločnosť ZSE eviduje, že podvodníci z jej adresy posielajú falošné faktúry.

  • Spoločnosť ZSE informuje o podvode. Niekto v jej mene posiela e-maily, ktoré sú formátované ako oficiálna elektronická faktúra, informuje portál O Peniazoch.sk.
  • Spoločnosť upozorňuje, že podvodné e-maily mohli v mnohých prípadoch odoslať zo skutočnej adresy dodávateľa.

Prečo je to dôležité: Upozorňovať na podvodné e-maily je kľúčovým krokom k zvýšeniu kybernetickej bezpečnosti a ochrany jednotlivcov, organizácií a celej spoločnosti pred rôznymi formami online podvodov a hrozieb.

Citát: „Pravdepodobne ide o malvér, ktorý sa šíri prostredníctvom e-mailu, ktorého obsah je pomerne presvedčivý a odoslaný z legitímnej, ale zneužitej e-mailovej adresy,“ povedala hovorkyňa ZSE Energia Katarína Šulíková.

Širší kontext: Spoločnosť upozorňuje, že podvodníci odosielajú falošné faktúry z oficiálnej adresy [email protected]. Ako predmet e-mailu uvádzajú „Elektronická faktúra“. Zatiaľ však nie je známy celý obsah e-mailu. 

Prečítaj si aj tieto články: 

5. júna 2024 o 9:30 Čas čítania 3:52 Populárny obchod Temu valcuje svet online nakupovania. Ako sa mu podarilo ovládnuť trh a prečo je taký lacný? Populárny obchod Temu valcuje svet online nakupovania. Ako sa mu podarilo ovládnuť trh a prečo je taký lacný?
22. júna 2024 o 8:27 Čas čítania 0:51 Seniorky vložili medzi smetiaky desiatky tisíc eur, šperky aj kľúče od auta. Polícia zverejnila detaily nového typu podvodu Seniorky vložili medzi smetiaky desiatky tisíc eur, šperky aj kľúče od auta. Polícia zverejnila detaily nového typu podvodu
19. júna 2024 o 19:18 Čas čítania 0:55 Falošný vojak okradol Bratislavčanku o 60 000 €: namiesto vytúženého stretnutia musela ísť na políciu Falošný vojak okradol Bratislavčanku o 60 000 €: namiesto vytúženého stretnutia musela ísť na políciu
Domov
Zdieľať
Diskusia