Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
4. júla 2024 o 11:44
Čas čítania 0:37

Vystrašenej žene v Nitre klopal 15 minút na dvere neznámy muž. Hľadal dávno mŕtvu ženu, ktorú zabili ešte nacisti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Neznámy muž vyklopával ľudom na dvere. Obyvateľka jednej z bytoviek opísala desivý zážitok.

Na sociálnej sieti sa objavil príspevok vydesenej ženy, ktorej neznámy muž neustále vyklopával na dvere a tvrdil, že hľadá Annu Frankovú (známa obeť nacistického režimu – pozn. red.). Incident sa mal stať v utorok 28. júna 2024 v Nitre na Južnej ulici, informoval portál nitra.zoznam.sk.

Podľa príspevku na sociálnej sieti sa obyvateľka bytovky utorkové ráno zobudila na klopanie na dvere. Myslela si, že klope jej priateľ, ktorý si pravdepodobne niečo zabudol pred odchodom do roboty.

Keď otvorila dvere, stál tam cudzí muž. Podľa jej opisu mohol mať približne 35 rokov a 178 cm. Nechápala však, ako sa mohol dostať do vchodu. Muž sa jej opýtal, či tam býva Anna Franková. „Bol veľmi divný. Odpovedala som nie a hneď sa zamkla,“ napísala. 

Neznámy muž stál za dverami ďalších 15 minút a neprestajne klopal. Ustráchaná žena zavolala políciu, no tá už muža nestihla. Podobný incident mali mať s neznámym páchateľom aj ďalší obyvatelia Nitry. Nitrianska mestská polícia prípad eviduje.

Domov
Zdieľať
Diskusia