Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
7. júla 2024 o 13:33
Čas čítania 0:48

Robert Fico sa vracia k pracovným povinnostiam. Úrad vlády informoval o jeho najbližších plánoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Premiér v pondelok navštívi poľnohospodárske družstvo v Slovenskej Novej Vsi.

  • Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) v pondelok 8. júla predpoludním navštívi poľnohospodárske družstvo v Slovenskej Novej Vsi (okres Trnava).
  • Na mieste sa oboznámi s priebehom tohtoročnej žatvy.

Prečo je to dôležité: Návšteva poľnohospodárskeho družstva je prvá pracovná cesta, ktorú Robert Fico absolvuje od atentátu z 15. mája 2024 v Handlovej. Fico nedávno vystúpil pred verejnosťou na hrade Devín.

Citát: „Predseda vlády SR Robert Fico spolu s ministrom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richardom Takáčom navštívia poľnohospodárske družstvo Agro Voderady v Slovenskej Novej Vsi, kde sa v sprievode zástupcov Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory a miestnych farmárov oboznámia s priebehom tohtoročnej žatvy,“ priblížili z ÚV SR.

Širší kontext: Predseda vlády Robert Fico prišiel na sviatok svätého Cyrila a Metoda medzi predstaviteľov vlády a ďalších koaličných politikov. Išlo o jeho prvé osobné vystúpenie pred verejnosťou od atentátu. 

Robert Fico v prejave hovoril o nutnosti postaviť hrádzu voči liberalizmu a progresivizmu, ktorý sa podľa neho šíri ako rakovina. Hovoril o potrebe spoločne sa postaviť voči týmto ideológiám, ktoré podľa neho poškodzujú Slovensko. V rámci obrany voči nim bude podľa neho možno potrebné hľadať zhodu na politickej scéne pri úprave Ústavy SR, aby sa postavila ešte silnejšia hrádza.

Prečítaj si aj tieto články:

5. júla 2024 o 21:40 Čas čítania 0:45 FOTO: Fico prvýkrát od atentátu osobne predstúpil pred verejnosť. Chce hrádzu proti progresivizmu, vraj sa šíri ako rakovina FOTO: Fico prvýkrát od atentátu osobne predstúpil pred verejnosť. Chce hrádzu proti progresivizmu, vraj sa šíri ako rakovina
5. júla 2024 o 22:07 Čas čítania 0:34 Šimečka reaguje na Ficov útok: vyzýva ho, aby prestal urážať Slovákov, ktorí sa mu skladajú na živobytie Šimečka reaguje na Ficov útok: vyzýva ho, aby prestal urážať Slovákov, ktorí sa mu skladajú na živobytie
4. júla 2024 o 14:59 Čas čítania 1:01 Robert Fico vyzval Zuzanu Čaputovú, aby sa ospravedlnila. Tá mu poslala jasný odkaz Robert Fico vyzval Zuzanu Čaputovú, aby sa ospravedlnila. Tá mu poslala jasný odkaz
fico
Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia