Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
10. júla 2024 o 16:17
Čas čítania 0:18

AKTUÁLNE: Okres na juhu Slovenska vyhlásil čas zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiaru. Ľuďom zakázal aj fajčenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Okrem fajčenia zakazuje mesto aj využívať otvorený plameň na miestach so zvýšeným nebezpečenstvom vzniku požiaru.

V okrese Dunajská Streda platí od utorka 9. júla popoludnia až do odvolania čas zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiaru. Vyhlásilo ho tamojšie okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). 


„V čase zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiaru je každý povinný dodržiavať zásady protipožiarnej bezpečnosti,“ priblížila samospráva.

Okrem iného je zakázané fajčiť, odhadzovať horiace alebo tlejúce predmety či využívať otvorený plameň na miestach so zvýšeným nebezpečenstvom vzniku požiaru. Takisto vypaľovať porasty bylín, kríkov a stromov a spaľovať horľavé látky na lesných pozemkoch.

10. júla 2024 o 14:40 Čas čítania 0:24 Pred nami je zatiaľ najhorúcejší týždeň. Teploty sa vytiahnu na takmer 40 °C Pred nami je zatiaľ najhorúcejší týždeň. Teploty sa vytiahnu na takmer 40 °C
Domov
Zdieľať
Diskusia