Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
23. júla 2024 o 9:41
Čas čítania 0:33

VIDEO: V známom supermarkete prekvapila zákazníka myš. Pobehovala medzi regálmi s potravinami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K incidentu sa vyjadril aj reťazec Kaufland, v ktorom hlodavca natočil jeden zo zákazníkov.

  • Zákazníka prekvapila v supermarkete Kaufland myš, ktorá pobehovala medzi regálmi s jedlom. Hlodavca sa mu podarilo natočiť na kameru.
  • Podľa reťazca Kaufland je hygiena, bezpečnosť a kvalita prioritou. Spoločnosť objasnila, že prijme náležité kroky a v prípade zistenia nedostatkov zasiahne, informuje Rimava.sk.

Prečo je to dôležité: Hlodavce môžu byť nositeľmi chorôb a parazitov, ktoré môžu kontaminovať potraviny a ohroziť zdravie spotrebiteľov. Ich prítomnosť v blízkosti jedla predstavuje vážne hygienické riziko.

Citát:  „Kaufland Rimavská Sobota! Nech sa páči, s chuťou nakupujte,“ napísal znechutený zákazník.

Širší kontext: Inšpektori regionálnych veterinárnych a potravinových správ pravidelne vykonávajú kontroly v reťazcoch po celom Slovensku. V júni 2024 vykonali 3569 úradných kontrol. Nedostatky zistili pri 307 kontrolách a celkovo tak zistili 1415 nedostatkov. Predajcovia musia chyby odstrániť, inšpektori im dali 123 blokových pokút v celkovej výške 4200 eur.

Prečítaj si aj tieto články:

20. júla 2024 o 15:26 Čas čítania 0:47 Inšpektori rozdali počas júna tisícové pokuty. V obľúbených reťazcoch našli špinu či potraviny po záruke Inšpektori rozdali počas júna tisícové pokuty. V obľúbených reťazcoch našli špinu či potraviny po záruke
27. apríla 2024 o 10:48 Čas čítania 0:34 Jeden z najväčších predajcov elektroniky má vážne problémy. Okay musí pre zlú finančnú situáciu spraviť radikálny krok Jeden z najväčších predajcov elektroniky má vážne problémy. Okay musí pre zlú finančnú situáciu spraviť radikálny krok
10. apríla 2024 o 17:00 Čas čítania 2:03 ALLEGRO SPUSTILO OBROVSKÝ VÝPREDAJ: Využi zľavy až 40 % a ušetri na elektronike či veciach do domácnosti ALLEGRO SPUSTILO OBROVSKÝ VÝPREDAJ: Využi zľavy až 40 % a ušetri na elektronike či veciach do domácnosti

Domov
Zdieľať
Diskusia