Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
30. júla 2024 o 13:56
Čas čítania 0:29

AKTUALIZOVANÉ: Záchranné zložky vytiahli z jazera Ihráč telo 37-ročného muža. Skočil do vody a už sa nevynoril

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jazero prehľadávali hasiči aj potápačská skupina.

AKTUALIZOVANÉ (16.32 h): Telo 37-ročného muža, ktorý skočil do jazera a nevynoril sa, vytiahli potápači. Banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová dodala, že v prípade bude nariadená pitva a poverený príslušník začne trestné stíhanie pre usmrtenie.

Na jazere Ihráč v okrese Žiar nad Hronom pátrajú záchranné zložky po osobe, ktorá skočila do jazera a nevynorila sa. Informoval o tom Miroslav Fungáč z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.

Ako uviedol, osobu na mieste vyhľadávajú žiarski hasiči na dvoch kusoch techniky s člnom, ako aj hasiči z Banskej Bystrice s jedným kusom techniky.

„Na miesto zásahu smerujú príslušníci potápačskej skupiny Okresného riaditeľstva HaZZ v Rimavskej Sobote,“ dodal Fungáč s tým, že prítomná je aj hliadka polície a zdravotná záchranná služba.

Domov
Zdieľať
Diskusia