Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
31. júla 2024 o 15:02
Čas čítania 0:26

McDonald’s opäť rozširuje sieť prevádzok. Najnovší prírastok postavia na Zlatých pieskoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Súčasťou nového mekáča bude aj McCafé.

  • Sieť reštaurácií s rýchlym občerstvením McDonald’s otvorí ďalšiu prevádzku pri obchodnom centre Shopping Palace Zlaté piesky, píše SME.
  • Dvojpodlažnú budovu by mali postaviť na križovatke ulíc Studená a Rožňavská na mieste, ktoré zasahuje aj súčasné parkovisko.
  • Súčasťou novej prevádzky má byť aj prevádzka McCafé. Na mieste vyrastie aj parkovisko pre 32 zákazníkov.

Prečo je to zaujímavé: Prítomnosť známej značky ako McDonald’s môže zvýšiť atraktivitu obchodného centra Shopping Palace Zlaté piesky a prilákať viac návštevníkov.

Širší kontext: Reťazec je aktuálne jeden z najväčších hráčov na slovenskom gastrotrhu. Spoločnosť McDonald’s požiadala o výstavbu novej prevádzky ešte začiatkom minulého roka. Tento rok plánuje otvoriť ďalších päť prevádzok.

Prečítaj si aj tieto články:

5. júna 2024 o 9:08 Čas čítania 0:25 POTVRDENÉ: McDonald’s otvorí v Žiline novú prevádzku. Zákazníkov privíta už tento rok POTVRDENÉ: McDonald’s otvorí v Žiline novú prevádzku. Zákazníkov privíta už tento rok
14. júla 2024 o 10:48 Čas čítania 0:27 McDonald’s tento rok otvorí najmodernejšiu prevádzku. Hľadá zamestnancov, ktorým ponúka plat od 1200 eur McDonald’s tento rok otvorí najmodernejšiu prevádzku. Hľadá zamestnancov, ktorým ponúka plat od 1200 eur
10. júla 2024 o 11:30 Čas čítania 1:59 Slováci sa opäť spojili pre dobrú vec. V zbierke pre choré deti vyzbierali takmer 80 400 eur Slováci sa opäť spojili pre dobrú vec. V zbierke pre choré deti vyzbierali takmer 80 400 eur
PALACE SHOPPING CENTER
Zdroj: Wikipedia/Wizzard
Domov
Zdieľať
Diskusia