Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
8. augusta 2024 o 6:40
Čas čítania 0:28

Streamovacia platforma Disney+ avizuje zmeny v predplatnom. Používateľom budú kontrolovať zdieľanie účtov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Informácie o zmenách obdržali zatiaľ len používatelia na území Českej republiky, no je možné, že spoločnosť oznámi zmeny aj na našom území.

  • Streamovacia platforma Disney+ rozširuje a zdražuje ponuku predplatného. Po novom budú dostupné tri varianty programov, informuje CC.CZ.
  • Používatelia si budú môcť po novom predplatiť program Disney+ Premium, Disney+ Standard a Disney+ Standard with Ads.
  • Platforma taktiež plánuje zakázať zdieľanie používateľských účtov medzi osobami, ktoré spolu nežijú v rovnakej domácnosti.

Širší kontext: Používatelia si za program Disney+ Premium po novom zaplatia 11,99 eura mesačne. Program Disney+ Standard ich vyjde na 8,99 eura mesačne a Disney+ Standard with Ads na 5,99 eura mesačne.

Informácie o zmenách obdržali zatiaľ len používatelia na území Českej republiky. Je možné, že spoločnosť oznámi zmeny aj na našom území. Nové pravidlá by mali začať platiť od 1. septembra.

Prečítaj si aj tieto články:

26. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 0:55 Z Netflixu čoskoro zmiznú kultové filmy. Nepozrieš si tu už Sám doma či Madagaskar Z Netflixu čoskoro zmiznú kultové filmy. Nepozrieš si tu už Sám doma či Madagaskar
8. marca 2024 o 16:01 Čas čítania 0:39 Rozlúč sa s heslom od exfrajera: Po Netflixe zakáže zdieľanie účtov aj HBO Max. Priplatíš si ešte tento rok Rozlúč sa s heslom od exfrajera: Po Netflixe zakáže zdieľanie účtov aj HBO Max. Priplatíš si ešte tento rok
23. apríla 2024 o 13:42 Čas čítania 1:00 HBO Max na Slovensku skončí už čoskoro. Nahradí ho výrazne drahšia streamovacia služba HBO Max na Slovensku skončí už čoskoro. Nahradí ho výrazne drahšia streamovacia služba
Disney
Zdroj: Disney/propagační materál
Domov
Zdieľať
Diskusia