Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Anna Vondráková Radoslava Juračková
10. augusta 2024 o 15:17
Čas čítania 0:47

VIDEO: V Brazílii sa zrútilo lietadlo. Pri tragédii zomreli desiatky ľudí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
VIDEO: V Brazílii sa zrútilo lietadlo. Pri tragédii zomreli desiatky ľudí

Na palube bolo 57 cestujúcich, o ktorých sa starali štyria členovia posádky.

„Lietadlo smerovalo z Cascavelu v južnom štáte Paraná na letisko Guarulhos v São Paule, ale cestou sa zrútilo v meste Vinhedo," uviedla letecká spoločnosť Voepass. Havarovalo v obytnej štvrti, ale nikto našťastie na zemi sa našťastie nezranil. Informuje o tom BBC.

Na záberoch, ktoré kolujú na sociálnych sieťach, je vidieť ako lietadlo vertikálne klesá a pri páde sa špirálovito krúti.

Podľa radnice mesta Vinhedo je na mieste niekoľko agentúr a vyšetrovanie bude mať na starosti tím brazílskych vzdušných síl. Úrady našli na mieste nehody čiernu skrinku, ktorá vyšetrovateľom pomôže určiť, čo sa presne stalo. Voepass vo vyhlásení na svojej webovej stránke uviedol, že nemá žiadne informácie o tom, čo bolo príčinou havárie.

16. septembra 2024 o 11:30 Čas čítania 3:30 Dostaň sa k moru alebo do Škandinávie za 40 €. Toto sú TOP tipy na akciové spiatočné letenky Dostaň sa k moru alebo do Škandinávie za 40 €. Toto sú TOP tipy na akciové spiatočné letenky

Brazílsky prezident Luiz Inácio Lula da Silva už vyjadril sústrasť pozostalým. „Musím byť poslom veľmi zlých správ a bol by som rád, keby všetci povstali a držali minútu ticha," povedal vo svojom prejave. Spolu s guvernérom štátu Tarcísiom Gomesom de Freitasom tiež vyhlásil trojdňový štátny smútok.

Domov
Zdieľať
Diskusia