Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
18. augusta 2024 o 12:47
Čas čítania 0:24

Výlet do Severnej Kórey sa stal opäť realitou. KĽDR otvára po rokoch hranice pre turistov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

KĽDR plánuje hranice sprístupniť zahraničným turistom už v decembri.

Severná Kórea sprístupní brány pre turistov už v tomto roku. Prvých návštevníkov privíta v decembri. K sprístupnenému mestu Samčijon pribudnú možno aj ďalšie. Exkurzia je sprístupnená aj do mesta Pchjongjang, ktoré sa izolovalo pred niekoľkými rokmi od pandémie COVID-19, informovali spravy.rtvs.sk.

„Od nášho miestneho partnera sme dostali potvrdenie, že cestovný ruch do Samčijonu a pravdepodobne aj do zvyšku krajiny bude oficiálne obnovený v decembri 2024,“ uviedla na webe pekingská cestovná kancelária Koryo Tours.

„Socialistickú utópiu“ buduje KĽDR v meste Samčijon, ktoré sa nachádza neďaleko hraníc s Čínou. Ide o „model vysoko civilizovaného horského mesta“. Mesto disponuje novými lyžiarskymi strediskami, apartmánmi, hotelmi či zdravotníckymi zariadeniami.

21. júna 2024 o 8:32 Čas čítania 0:59 Soul vypálil varovné výstrely, vojaci KĽDR opäť prekročili hranice. Južná Kórea vypustila balón s k-pop hudbou na USB kľúčoch Soul vypálil varovné výstrely, vojaci KĽDR opäť prekročili hranice. Južná Kórea vypustila balón s k-pop hudbou na USB kľúčoch
Domov
Zdieľať
Diskusia