Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
20. augusta 2024 o 14:01
Čas čítania 0:50

Z internetovej domény stvr.sk je študentský blog. Autor chce pridávať recenzie na rôzny hardvér a softvér

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Okrem stvr.sk sú obsadené aj domény star.sk či srat.sk.

  • Internetovú doménu stvr.sk niekto pri vzniku STVR obsadil. Stránka na začiatku presmerovala používateľov na petíciu „Zastavme únos RTVS“, následne na nej bol len kontaktný mail, no teraz sa na nej objavil študentský blog slovaktechvideolessreviews.sk.
  • Autor píše, že ide o osobný blog študenta, na ktorý bude pridávať recenzie na rôzny zaujímavý hardvér a softvér, ktorý sa k nemu dostane.

Prečo je to dôležité: Obsadenie domény STVR môže spôsobiť právne a administratívne komplikácie, najmä ak ide o domény, ktoré sú významné pre verejnú inštitúciu.

Citát:Táto stránka bude slúžiť ako môj malý osobný blog, kde budem pridávať recenzie na rôzny zaujímavý hardvér a softvér, ktorý sa ku mne dostane. Nakoľko som však študent a tech je pre mňa skôr len hobby, tak nečakajte najhorúcejšie (a často drahé) novinky, ale skôr praktické a viac budgetovo orientované produkty,“ píše autor webu.

Širší kontext: Zákon o STVR nadobudol účinnosť v pondelok 1. júla. Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) sa tak zmenili na STVR. Riaditeľa po novom volí deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry SR. Dňom účinnosti zákona zároveň zanikla funkcia súčasného šéfa RTVS Ľuboša Machaja aj mandát členov súčasnej Rady RTVS. Štatutárnym zástupcom STVR sa stal do 30. septembra bývalý šéf Media RTVS Igor Slanina.

Prečítaj si aj tieto články:

24. apríla 2024 o 20:38 Čas čítania 0:42 Internetová doména stvr.sk je obsadená. Používateľa presmeruje na petíciu proti zmenám v RTVS Internetová doména stvr.sk je obsadená. Používateľa presmeruje na petíciu proti zmenám v RTVS
6. júla 2024 o 8:40 Čas čítania 0:45 Televízia STVR bude mať nové logo. Šimkovičová zaň zaplatila takmer 10-tisíc eur Televízia STVR bude mať nové logo. Šimkovičová zaň zaplatila takmer 10-tisíc eur
13. augusta 2024 o 14:00 Čas čítania 0:35 Jančkárová a Makara končia ako moderátori politickej relácie O 5 minút 12. Naplnili sa slová ľudí z SNS Jančkárová a Makara končia ako moderátori politickej relácie O 5 minút 12. Naplnili sa slová ľudí z SNS
stvr
Zdroj: stvr.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia