Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
22. augusta 2024 o 17:11
Čas čítania 0:39

Festival Pohoda sa z nevydareného ročníka otriasol. Organizátori oznámili, že začínajú s prípravou na budúci rok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Festival ďakuje za všetky formy podpory.

  • Festival Pohoda oznámil, že aj napriek predčasne ukončenému ročníku situáciu ustáli a začínajú s prípravou na budúci rok.
  • V príspevku na sociálnej sieti sa poďakovali za všetky formy podpory, ktorú ľudia po nešťastnom ročníku prejavili. Podpora sa odzrkadlila v podobe pozitívnych správ, odkazov, koncertov pre Pohodu, finančnej zbierky a ďalších aktivít.
  • Ďalší ročník sa bude konať 10. až 12. júla 2025 na trenčianskom letisku.

Citát: „S nádejou sa však už teraz pozeráme na nadchádzajúce dni, týždne a mesiace, kedy pre vás budeme pripravovať nový ročník festivalu. Postupne vás budeme informovať o ďalších novinkách, prípravách a čoskoro aj o umelkyniach a umelcoch, ktorí vystúpia budúci rok na Pohode,“ píšu v príspevku.

Širší kontext: Na festivale došlo k významným komplikáciám v dôsledku extrémneho počasia. Silný vietor spôsobil pád veľkého stanu, čo viedlo k predčasnému ukončeniu podujatia.

Viacerí slovenskí umelci vyjadrili podporu organizátorom tým, že sa vzdali svojich honorárov. V Bratislave sa dokonca uskutočnili koncerty na podporu Pohody. Polícia začala vo veci vyšetrovanie pre podozrenie z trestného činu všeobecného ohrozenia.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Pohoda Festival (@pohodafestival)

Domov
Zdieľať
Diskusia