Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
29. augusta 2024 o 14:22
Čas čítania 1:01

ZOZNAM: Slovnaft predával na viacerých slovenských pobočkách nekvalitný plyn, zákazníkom sa kazia autá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovnaft na odstránení problému intenzívne pracuje.

  • Čerpacie stanice Slovnaft predávali na niekoľkých pobočkách nekvalitné palivo LPG, informujú topky.sk.
  • Zákazníkom následne začala svietiť kontrolka motora alebo sa im auto úplne pokazilo.
  • Slovnaft chybu priznal a uviedol, že na niektorých čerpacích staniciach sa vyskytol technický problém s LPG. V prípade, že budú mať zákazníci s autom komplikácie, tak sa majú obrátiť na zákaznícky servis. Na odstránení problému intenzívne pracujú.

Citát: „Ihneď po zistení sme spustili kvalitatívnu kontrolu na všetkých potenciálne dotknutých staniciach v spolupráci s certifikovanými laboratóriami. Na časti staníc sme výdajné stojany s LPG ihneď uzavreli, aby sme znížili riziko vzniku problémov u zákazníkov. Zoznam nie je presný, nakoľko podľa doterajších testovaní sa problematické LPG nachádza na menšom počte staníc na východnom Slovensku,“ uviedol hovorca spoločnosti Anton Molnár.

Širší kontext: V zozname čerpacích staníc, ktoré predávali nekvalitné palivo sa nachádza čerpačka v Bánovciach nad Bebravou, Bardejove - Kúpeľná, Bratislave - DČS Zlaté Piesky, Panónska, Humennom - ulica Osloboditeľov, Košiciach - Dargovských hrdinov, Hútnicka, KVP, Šaca, Textilná, Kráľovskom Chlmeci - Kapušianská, Levoči, Liptovskom Hrádku - Pod celinami, Malom Šariši - Juh, Sever, Michalovciach - Sobranecká cesta, Močarianská a Novom Meste nad Váhom - Zelená voda.

14. septembra 2024 o 18:30 Čas čítania 2:02 FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 € FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 €

Nekvalitné palivo našli aj na čerpačkách v Novom Smokovci, Partizánskom, Poprade - Predného Hony, Prešove - Ľ. Svobodu, Levočská, Prievidzi - Necpaly, Revúcej - M. R. Štefánika, Ružomberku - Roveň, Spišskej Novej Vsi - Harichovská, Starej Ľubovni, Stropkove, Svidníku, Štrbe, Topoľčanoch - Nitrianska cesta, Tomali, Trebišove, Trenčíne - Žemberov dom, Vrábloch - Nitrianska a Vranove nad Topľou.

Slovnaft uvádza, že v prípade reklamácie je nevyhnutné preukázať všetky potrebné doklady, ako doklad o tankovaní, oprave či doklad o evidencii vozidla.

Prečítaj si aj tieto články:

25. augusta 2024 o 16:37 Čas čítania 0:44 Brusel vysvetľuje, prečo nepomohol Maďarsku a Slovensku pri prerušení tranzitu ropy. EÚ očakáva, že sa Maďarsko odstaví od Rusov Brusel vysvetľuje, prečo nepomohol Maďarsku a Slovensku pri prerušení tranzitu ropy. EÚ očakáva, že sa Maďarsko odstaví od Rusov
23. augusta 2024 o 11:08 Čas čítania 0:54 Dobrá správa pre slovenských šoférov. Ceny benzínu aj nafty na čerpacích staniciach klesli Dobrá správa pre slovenských šoférov. Ceny benzínu aj nafty na čerpacích staniciach klesli
26. júla 2024 o 10:44 Čas čítania 0:58 Ceny benzínu a nafty opäť klesli. Vodiči tankujú najlacnejšie za posledných päť týždňov Ceny benzínu a nafty opäť klesli. Vodiči tankujú najlacnejšie za posledných päť týždňov
Slovnaft
Zdroj: Slovnaft
Domov
Zdieľať
Diskusia