Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
13. septembra 2024 o 13:22
Čas čítania 0:27

V Bratislave museli pre extrémny dážď vyhlásiť mimoriadnu situáciu. Začínajú uzatvárať miesta pri Dunaji

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pre silný dážď a výstrahy pred povodňou druhého stupňa sa hlavné mesto rozhodlo preventívne uzatvoriť parkovisko na Tyršovom nábreží.

Mesto Bratislava vyhlásilo v piatok na základe stanovísk Slovenského hydrometeorologického ústavu a vývoja meteorologickej situácie mimoriadnu situáciu. Zároveň preventívne od poobedia uzatvorí parkovisko na Tyršovom nábreží (Lunapark). 


„Hlavné mesto vyhlásilo dnes mimoriadnu situáciu. V prípade potreby umožní operatívnejšie a efektívnejšie vykonať potrebné opatrenia a práce v nadväznosti na predchádzanie alebo aj prípadné odstránenie vzniknutých škôd spôsobených počasím,“ skonštatoval hovorca Bratislavy Peter Bubla.


Pre silný dážď a výstrahy pred povodňou druhého stupňa sa hlavné mesto rozhodlo preventívne uzatvoriť parkovisko na Tyršovom nábreží. Uzatvorené bude postupne od poobedia.

Obmedzenia na výjazde nebudú, noví návštevníci však do priestorov parkoviska púšťaní nebudú. „Situáciu priebežne monitorujeme, budeme ju vyhodnocovať a následne informovať o znovuobnovení prevádzky tohto parkoviska,“ doplnil Bubla.

Domov
Zdieľať
Diskusia