Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
včera 18. septembra 2024 o 19:05
Čas čítania 0:31

Nemocnica Bory sa opäť nedohodla so štátnou poisťovňou. Pacientov čakajú výrazné obmedzenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nemocnica im bude ponúkať zdravotnú starostlivosť iba do výšky súčasného limitu.

  • Štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) opäť obmedzuje prístup svojich poistencov do Nemocnice Bory.
  • Poisťovňa sa s nemocnicou nedohodla a Bory tak od októbra viac ako 100 pacientom mesačne obmedzujú prístup k plánovaným výkonom.
  • Výnimku tvorí iba neodkladná zdravotná starostlivosť, činnosť urgentného príjmu
    a pôrodnica.

Citát: „Nezohľadnený nárast výkonnosti novej nemocnice a enormný záujem zo strany pacientov o jej služby povedie k výraznému predĺženiu čakacích lehôt pre vyše stovku pacientov mesačne. Navyše tento počet pacientov sa môže v budúcnosti zvyšovať,“ píše nemocnica.

Širší kontext: Nemocnica informuje, že pre pacientov VšZP bude v oblasti plánovaných hospitalizácií a operačných výkonov poskytovať zdravotnú starostlivosť iba do výšky súčasného limitu.

Nemocnica zároveň dodáva, že poistenci zdravotných poisťovní Dôvera a Union majú prístup k plánovaným výkonom nemocnice bez obmedzení.

Prečítaj si aj tieto články:

31. augusta 2024 o 9:43 Čas čítania 0:34 Všeobecná zdravotná poisťovňa predstavila nový benefit. Klientom pomôže s preplatením psychológa Všeobecná zdravotná poisťovňa predstavila nový benefit. Klientom pomôže s preplatením psychológa
21. augusta 2024 o 12:39 Čas čítania 0:35 Všeobecná zdravotná poisťovňa radila rodičom, aby ich deti šikanovali iné deti. Vysvetľujú, prečo príspevok pridali a vymazali Všeobecná zdravotná poisťovňa radila rodičom, aby ich deti šikanovali iné deti. Vysvetľujú, prečo príspevok pridali a vymazali
18. septembra 2024 o 17:40 Čas čítania 0:31 Danko skritizoval ministerku Dolinkovú. Tvrdí, že sa v rezorte zdravotníctva strácajú peniaze Danko skritizoval ministerku Dolinkovú. Tvrdí, že sa v rezorte zdravotníctva strácajú peniaze
Domov
Zdieľať
Diskusia